Jump to content

„Záložáci“ alias Keď počítačové strieľačky nestačia

Slovenský zväz vojakov zálohe a športovo-branných aktivít je prvou z organizácií – zmluvných partnerov MO SR, ktoré Vám postupne predstavíme v Armádnom podcaste.

Play

Slovenský zväz vojakov v zálohe a športovo-branných aktivít je najväčšou športovo-brannou organizáciou na Slovensku s bohatou históriou. Jej počiatky siahajú až niekde do roku 1966, kde vznikla ako jedna z organizačných zložiek vtedajšieho Zväzarmu. V súčasnosti sa činnosť zväzu zameriava predovšetkým na organizáciu streleckých súťaží branného a armádneho charakteru.

Vo štvrtej epizóde armádneho podcastu moderátor Matej "SiFón" Mervart vyspovedá viceprezidenta zväzu pre marketing a komunikáciu, Ing. Rastislav Maršáleka a predstaví túto organizáciu s bohatou históriou a zmluvného partnera Ministerstva obrany SR, ako apolitickú organizáciu otvorenú pre všetkých občanov Slovenskej republiky so záujmom strelectvo a branno-strelecké, či armádno-športové disciplíny.

Armádny podcast je autorským projektom Slovenského zväzu vojakov v zálohe a športovo-branných aktivít – najväčšej športovo-brannej záujmovej organizácie na Slovensku, pripravovaným v spolupráci so združením Legis Telum a za finančnej podpory Ministerstva obrany Slovenskej republiky.

Viac info na www.zalozaci.sk.

  • szvvz
  • zalozaci
  • slovensky zvaz vojakov v zalohe
  • vojaci v zalohe
Episode ratings
Average rating: 5.0 / 5 (1 rating)
Please log in or sign-up to rate this episode.
Armádny podcast
Informácie a novinky z oblasti obrany štátu, záujmovej streľby, či iných branno-športových aktivít, vojenskej histórie, zbrojárskeho priemyslu a vojenskej techniky.
Episode comments

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
What do you think about this episode? Leave a comment!

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×

Important Information

By using this website, you accept the use of cookies in accordance with our Privacy Policy.