Cinayet Masası

Cinayet Masası
Cinayet Masası
Sevin Okyay
Sevin Okyay

Cinayet Masası

Cingöz Recai'den Sherlock Holmes'e

Caz seven polisler, kedi seven ya da kadın dedektifler... Agatha Christie'den Erol Üyepazarcı'ya... Sevin Okyay'ın 15 yıldır NTVRadyo'da süren Cinayet Masası arşivi burada. Çünkü biz polisiye romanları çok seviyoruz

Sevin Okyay’ın hazırlayıp sunduğu Cinayet Masası, sadece “Katil kim?” sorusu üzerine odaklanan kitapları değil, casusluk romanları, tarihsel ve dinsel gerilimler, fantezi ve korkuya kaçan esrarları da içine alıyor. Belki de bu sayede Cinayet Masası NTVRadyo'da 15 yıldır alanında tek ve en çok dinlenen programlardan. 

Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.


Sevin Okyay programına konuk yazarlar da alıyor. Hem yazarın yeni çıkan veya klasikleşen polisiye romanını konuşuyorlar, hem de dünyadan sevdikleri polisiye romanları, romancıları... Türkiye'de polisiye roman denince akla gelen isimler Erol Üyepazarcı, Ahmet Ümit ya da Esmahan Aykol Cinayet Masası'nın müdavimlerinden. 


15 yılda önemli bir polisiye roman arşivi oluşan Cinayet Masası programı her pazar saat 16.10'da NTVRadyo'da. Kaçıranlar ve tekrar dinlemek isteyenler için programın tüm bölümleri bu sayfada ya da Spotify, Apple, Google, Soundcloud'da podcast kayıtlarında. İyi dinlemeler


SEVİN OKYAY KİM?


Sevin Okyay çevirmen, yazar, gazeteci, sinema-caz-polisiye roman eleştirmeni, spor yazarı-yorumcusu ve radyo programcısı.

Arnavutköy Amerikan Kız Koleji’ni bitirdi. İktisadi Ticari İlimler Akademisi’nde okudu. 1964 yılında çevirmenliğe, 1975'te gazeteciliğe başladı.  Politika, Dünya, Milliyet, Hürriyet, Birgün gibi gazetelerde çalıştı. Sinema, edebiyat ve  müzik/caz üzerine yazıları Gergedan, Nokta, NeNerede, Şehir, Gösteri, Hürriyet Pazar, Milliyet Sanat, Radikal İki, Radikal Cumartesi, Birgün ve Arka Pencere gibi dergi ve gazete eklerinde yayımlandı. Radikal'de Spor Köşesi yazdı.

 

Türkiye’nin ilk kadın sinema eleştirmeni olarak 1984’te başladığı yazılarını sürdürüyor.  Aynı zamanda tiyatro tutkunu. Dramaturg olarak çalıştı (“Hamlet 2001”, “Masal Pınarı”, “Merhaba”) yaptı; “Bernarda Alba’nın Evi”, “Üç Kişilik Gezegen”, “Eski Günler”, "Othello”, "Macbeth" ile "Romeo ve Juliet" oyunlarını çevirdi.

 

YAZDIĞI KİTAPLAR

 

Tetila ile Nemne: Nemne adında küçük bir kızla Tetila adlı bir kedinin hikayesi. Nemne, Tetila’nın peşinden koşuyor, Tetila yüz vermiyor.

İlk Romanım: Babam hediye defter getirdi, her gün biraz yazdım, roman oldu. İlk romanım. Adım Sevin.

120 Filmde Seyriâlem: Altına Hücum’dan Full Metal Jacket’a, Metropolis’ten Smoke’a, Bisiklet Hırsızları’ndan Piyano’ya... Sevin Okyay’dan güzel filmler kılavuzu.

Gol Atan Kaleye: Sevin Okyay’ın sporla ilgisi de malum. Sporun hemen her dalıyla ilgili, spor yazıları yazacak, spor programı yapacak kadar bilgili. Kitabın tanıtım yazısında şöyle deniyor:

“Uzun yıllardan beri orada burada spor hakkında kalem oynatan Sevin Okyay'ın yazılarını bir araya toplamanın vakti gelmiş, geçiyordu bile. Hagi'den Maradona'ya, Michael Schumacher'den Aryton Senna'ya, Andrea Agassi'den Pascal Nouma'ya, futboldan sumoya uzanan geniş "saha"sında, Sevin Okyay bize her zamanki muhabbetşinaslığı ile doyumsuz bir sohbet sunuyor. Şimdi rahatça arkanıza yaslanın, maç başlıyor.”

Çiçek Dürbünü: Adalar'dan San Francisco'ya, Eric Clapton'dan Miles Davis'e, "kediler"den "Karakartal"a, Cyrano de Bergerac'tan Fellini'ye, Paul Auster'dan Francis Bacon'a, Woody Allen'dan İstanbul emlakçılarına, Tetris'ten Doom I'e...

Sevin Okyay'ın vakti zamanında tadı damağımızda kalan eski yazıları, nihayet yeniden elimizin altında. Yayınevi sitelerinde “Sabaha kadar sürecek keyifli bir sohbet... ve bizden söylemesi: yanında kahve farz” diye not düşmüşler.


Bu kitaplar için bir not da biz ekleyelim; Bulursanız kaçırmayın! Son kitabı Ara Sıra ve Daima’da ise yaşamında iz bırakan dostlarını, aile üyelerini anlatıyor.

Sevin Okyay’ı anlatmak elbette buraya sığmaz Pınar İlkiz’le yaptığı nehir söyleşiyi okuyarak onu daha yakından tanıyabilirsiniz. Kitabın adı, Sevin Okyay’ın çok kullandığı, güzel bir kelime: Hakikaten – Sevin Okyay Anlatıyor.


ALDIĞI ÖDÜLLER


Çevirmen, yazar, gazeteci, sinema-caz-polisiye roman eleştirmeni, spor yazarı-yorumcusu ve radyo programcısı, dedik. Ayrıca kitap, sinema, polisiye roman, ilk polisiye roman, ilk kitap, ilk film gibi özel ödüllerin kıdemli jüri üyelerinden olan Sevin Okyay’ın alırken utandığı ama gurur duyduğu ödülleri de var.

2005 yılında Uçan Süpürge Film Festivali’nde “Bilge Olgaç Özel Ödülü”ne değer görüldü. “Sinema üzerine yazan, bu alanda pekçok kadın yazara da öncülük eden, içten kalemiyle sinema yazarlığına yeni bir soluk getiren Sevin Okyay’a” deniyordu, ödül sunumunda. Sevin Okyay, ödülü Jeyan Mahfi Ayral’la paylaşmaktan gurur duyduğunu vurguluyor.

2012’de SİYAD’ın Sinema Onur Ödülü’ne değer görüldü.

Çevirmen dedik; oğlu Kutlukhan Kutlu ile “Harry Potter” dizisini çevirince imza dağıtacak kadar ünlü oldu. Yine oğluyla birlikte çevirdiği ve “gurur duyduğu” Alberto Manguel, Gianni Guadalupi’nin Hayali Yerler Sözlüğü başta olmak üzere sayısız kitap çevirdi; 2014 yılında Çeviri Derneği Onur Ödülü’ne değer görüldü.

2016 yılında FABİSAD yani Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği’nin “Mavi Anka Ödülü”ne, aynı yıl İFSAK Sinema Emek Ödülü’ne ve polisiye edebiyatına katkısı nedeniyle Kara Hafta Ödülü’nü aldı. Bu ödüle çok şaşırdı, hatta Ahmet Ümit’e “Ben polisiye roman yazmıyorum ki!” deyince, Ahmet Ümit’in yanıtı şöyle oldu: “Sana vermeyeceğiz de kime vereceğiz!”  Erol Üyepazarcı da, NTVRadyo’daki polisiye roman programı Cinayet Masası’nı kastederek, “Sen kaç yıldır o programı yapıyorsun!” deyince, içi rahatladı.


NTVRADYO'DAKİ PROGRAMLARI


NTVRadyo’da yaklaşık 20 yıldır süren polisiye roman programı Cinayet Masası’na ödül de bir yıl sonra geldi. 2017 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin “Başarı Ödülü”ne değer görüldü.

NTVRadyo’da halen Cinayet Masası dışında, Caz ve Ötesi’ni hazırlayıp sunuyor.

Haftanın kültür-sanat olaylarından seçtiklerini anlattığı, sanatçıları konuk aldığı “Sevin Okyay’la Köşe Bucak” programına, Covid-19 salgını başlayınca ara vermek zorunda kaldı.

Unutmadan, başlarken spor yazarı olduğunu söylemiştik; mesela Formula 1'e, basketbola, tenise ve birçok spor dalına, daha doğrusu sporculara ve dolayısıyla yaptıkları spora öyle hakim ki, Radikal gazetesinde spor yazdığı gibi (2014 yılında kapanıncaya kadar) NTVSpor Radyo'da da spor programı yaptı.

Podcast

Cinayet Masası

#polisiyeroman

📚 Cinayet Masası'nda Sevin Okyay'ın konuğu usta yazar Osman Aysu.
"Manşetteki Cinayet", "Geçmişten Hatırladıklarım" ve polisiye roman üzerine okur - yazar olarak sohbet ettiler.

Cinayet Masası
Edgar Allen Poe’dan Celil Oker ve hatta Çetin Altan’a…
İshak Reyna, derlediği Polisiye Öyküler ile Sevin Okyay’a konuk oldu. #CinayetMasası'nı NTVRadyo’da kaçıranlar için #podcast
Cinayet Masası

‘Akıllı’ bir binanın cinayet makinasına dönüşümü…  

#PhilipKerr’in bilim kurgu kitabı ‘Izgara’ #CinayetMasası’nda.

Hikayede cinayet de olduğuna göre, “pekala polisiye…”

Cinayet Masası

Bir #Murakami polisiyesi; Yaban Koyununun İzinde

Sevin Okyay ile #CinayetMasası’nda…

 

Cinayet Masası

“Roman maraton koşmak gibi bir şey”

Ercan Akbay, “Iyi ki Varsınız” adlı romanını Sevin Okyay’a anlattı.

#CinayetMasası 

Cinayet Masası

Sevin Okyay, Ayrılan Yollar'ı anlatıyor.

Cinayet Masası

NTVRadyo’nun yıl sonu geleneği;
Sevin Okyay-Ahmet Ümit sohbeti #CinayetMasası’nda…

Cinayet Masası

Bu hafta heyecanlı bir adli gerilim hikayesi var. John Grisham'ın “Yargıcın Listesi” romanı Sevin Okyay farkıyla NTVRadyo'da. #polisiyeroman

Cinayet Masası

#CinayetMasası’na Wolfgang Schorlau ve özel dedektifi Georg Dengler konuk oluyor.

Cinayet Masası

Ödüllü şairden ‘korku polisiyesi’…
Sevin Okyay, Yaprak Öz’ün #EfsunluCazibe adlı kitabını tanıtıyor.

#CinayetMasası

Cinayet Masası

Sevin Okyay, Buzlar Çözülünce & Sürgün Avı adlı kitapların yazarı #MelihGünaydın’ı ağırlıyor.

Cinayet Masası

#CinayetMasası

#Polisiye seven herkes onunla tanışmalı.
Andrea Camilleri'den Tindera Gezisi, Komiser Montalbano serisinin 5. kitabı.
Sevin Okyay seçtiği kitap, kahramanı ve yazarı hakkında bilmek isteyeceğiniz heyecanlı, ilginç, güzel notlar, bilgiler veriyor.

Cinayet Masası

Karısıyla İstanbula turist olarak gelen bir komiser ve peş peşe işlenen cinayetler Heybeliada doğumlu Petros Markaris, ‘Eskiden Çok Eskiden’ adlı kitabıyla #CinayetMasası’nda…

Cinayet Masası

5 polisiye birden…

Sevin Okyay bu hafta #CinayetMasası’nda, Dark İstanbul’dan çıkan Dark Polisiye’leri tanıtıyor.

Cinayet Masası

“Ian Rankin ile ilgilenen yayın evlerine duyurulur.”

Sevin Okyay, çok sevdiği yazarın, çok sevdiği karakterinin bir macerasını anlatıyor.

Ölüleri Anmak #CinayetMasası’nda…

Cinayet Masası
#polisiyeroman 
Sevin Okyay bugünkü programı için Rus bilimkurgu edebiyatının usta yazarları Arkadi ve Boris Strugatski’nin ortak romanı "Ölü Dağcı Oteli"ni seçti.
#CinayetMasası
Cinayet Masası

“Zaman zaman fantezi ve bilim kurguya kaçan bir polisiye…”

Sevin Okyay, Ercan Akbay’ı ve son kitabı ‘Kayıp Şahıslar Bürosu’nu anlatıyor.

#CinayetMasası

Cinayet Masası

Hercule Poirot emekli olmuş ama istemeye istemeye yine bir katilin peşine düşmüştür,

Polisiyenin kraliçesi Agatha Christie’den;

Hollow Malikanesi Cinayeti, #CinayetMasası’nda.

Cinayet Masası

#polisiyeroman

Kitabın adı: Bu Kimin Cesedi
Yazarı: Dorothy L. Sayers
Çeviren: Sevin Okyay

#CinayetMasası

Cinayet Masası

🔎Polisiye roman tutkunları NTVRadyo başına.

Sevin Okyay bugün İngiliz polisiye ve oyun yazarı, ünlü King Kong başta olmak üzere pek çok gerilim filminin senaristi Edgar Wallace'tan "Cinayet Defteri" ve "13 Numaralı Oda"yı seçti.
Cinayet Masası

#polisiyeroman🕵️‍♀️

Agatha Christie’nin başrolde olduğu yeni bir polisiye: Pera Palas’ta Gölge Oyunu.

Sevin Okyay ile kitabın yazarı Kayahan Demir polisiye roman üzerine sohbet ediyor.

#CinayetMasası🔍

Cinayet Masası

Sevin Okyay ile #CinayetMasası'nda bu hafta; Woodstock'a Son Otobüs adlı kitap var.

Ama bu bildiğiniz Woodstock değil...

Cinayet Masası

#CinayetMasası'nda ilk kez;

Michael Dibdin'den #FareKral...

Cinayet Masası

1940 İstanbul'u...

Bir tarih profesörü, Sirkeci Garı'nda Gestapo tarafından öldürülür.

Ve hadisenin peşine Cemil Arıkan düşer.

Yeni yazar Burak Akgüç, "Eski Şehrin Gölgesinde" adlı kitabıyla #CinayetMasası'nda.

Cinayet Masası

Lincoln’lü Avukat Mickey Haller ve Dedektif Harry Bosch Bir Araya Geliyor!

Cinayet Masası

Agatha Christie tarafından yazılmış polisiye bir roman Cinayet Masası'nda.

Cinayet Masası

Bir kuzey polisiyesi!

En sevdiklerimizden, İskandinav polisiyesinin ustası Henning Mankell ve Bir Adım Geriden...

Cinayet Masası

Verda Pars, #KızKardeşim adlı kitabı ve esin kaynağı Sevin Okyay olan karakterlerini anlatıyor.
#CinayetMasası

Cinayet Masası

SevinOkyay'ın konuğu genç yazar Alper Kaya...

Kaya, Kar Polisiyeleri adlı serisinden "Karınca Karambolü"nü anlatıyor.

#CinayetMasası

Cinayet Masası

Sevin Okyay'ın konuğu yazar Melih Esen Cengiz 

Cinayet Masası

🔊 #polisiyeroman tutkunları NTVRadyo başına!
#CinayetMasası başlıyor

Sevin Okyay bugün Michael Connelly’nin ünlü kahramanları kadın dedektif Renée ve emekli polis Harry’nin “Karanlık Saatler” adlı macerasını seçti.

Cinayet Masası

Avustralya'nın en çok satan kitaplarından... Travamaya, kökene ve hafızaya dair bir roman...
Christian White'ın ilk kitabı "Sandığın Kişi Değilsin" Sevin Okyay ile #CinayetMasası'nda

Cinayet Masası

Sevin Okyay, ustaca yazılmış bir kitap daha tanıtıyor.

Suphi Varım imzalı "Sokratis ve Kilise Sokağı'nın Sırları" Cinayet Masası'nda. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Andrea Camilleri'den bir komiser Salvo Montalbano macerası daha; Keman Sesi!

Cinayet Masası

Bir Los Angeles Polisiyesi: Mickey Haller Serisi.

“Polisiye romanın Dostoyevski’si” olarak anılan Michael Connelly imzalı "Güneşin Karanlığında" Cinayet Masası'nda..

Cinayet Masası

#CinayetMasası'nda üstad Agatha Christie var.
Sevin Okyay, rekorlar kıran kitapların Altın Kitaplar'dan çıkan 3 çizgi roman uyarlamasını tanıtıyor. 

Cinayet Masası

#polisiyeroman🕵️‍♀️

Benedikten keşişi Cadfael’in maceraları...

Sevin Okyay, bu hafta Ellis Peters'ın Birader Serisi'nden Kurtboğan'ı tanıtıyor.

#CinayetMasası👁

Cinayet Masası

Bir İngiliz kasabası, sakin bir hayat... Derken korkulan şey olur, kasabaya bir yabancı taşınır.

Cinayet Masası'nda bu hafta Peter Ackroyd'dan Bay Cadmus var.

Cinayet Masası

Bir sokak polisiyesi!
Sevin Okyay çevirisini yaptığı bir kitabı ve yazarını tanıtıyor;
Raymond Chandler - Uzun Veda

Cinayet Masası

#polisiyeroman 🕵️‍♀️

Sevin Okyay, iyi diyalog yazmasıyla ünlü Elmore Leonard'ın "Bücürü Ayarla" adlı kitabını tanıtıyor.

#CinayetMasası🔍

Cinayet Masası

#polisiyeroman 📚

“Bu kitapta anlatılan kişi, kurum ve olayların bazıları gerçek!”
Sevin Okyay’ın bugün seçtiği roman: Kavgaz - Çantacı.
Algan Sezgintüredi ile suç uzmanı ve emekli emniyet müdürü Mesut Demirbilek’in romanı.

Cinayet Masası

#polisiyeroman 🕵️‍♀️

🔎 Perinin Ölümü; Bir Başkomiser Perihan Uygur polisiyesi

🕵️‍♂️ Sevin Okyay, #CinayetMasası'nda Tuna Kiremitçi'nin son kitabını tanıtıyor.

Cinayet Masası

Armağan Tunaboylu, yeni kitabında okuyucuyu farklı bir kahramanla tanıştırıyor; titiz komiser Berkun İstanbullu!

'Polisiye Yazarının Ölümü' Sevin Okyay ile #CinayetMasası'nda...

Cinayet Masası

Mekanımız Venedik!

Donna Leon'un Operada Cinayet adlı kitabı, #CinayetMasası'nda...

Cinayet Masası

#SevinOkyay ile bir romanın heyecanlı ama neşeli atmosferinde geziniyoruz.

Agatha Christie imzalı Evans Nerede? CinayetMasası'nda...

Cinayet Masası

Kadınların hakim olduğu bir kitap...
Elçin Poyrazlar, 'yılın en iyi polisiyesi' ödüllü kitabı Ecel Çiçekleri ile Cinayet Masası'nda...


Cinayet Masası

#Polisiyeroman
Jim Thompson'ın 'başkalarına benzemeyen' kitabı...
Sevin Okyay, "İçimdeki Katil"i tanıtıyor.

Cinayet Masası

#CinayetMasası
Agatha Christie'nin 'en sevilen karakteri' Hercule Poirot'nun maceralarından; Nil'de Ölüm'ü, Sevin Okyay anlatıyor.

Cinayet Masası

#polisiyeroman
İçinde mizah olan bir polisiye; Andrea Camilleri'den Yemek Hırsızı...

Cinayet Masası

Alzheimer hastası seri katil baba, kızını mahelledeki katilden koruyabilecek mi?
Güney Koreli yazar Kim Young-Ha'dan "Bir Katilin Güncesi", #CinayetMasası'nda...

Cinayet Masası

Cinayet Masası'nda bu hafta Yaprak Öz'ün "Dolapta Biri Var" adlı yeni kitabı var.
Kitap, depremde babalarını kaybeden bir ailenin travmatik hikayesini konu alıyor.
Sevin Okyay yazarın, roman kahramanı Yıldız Alatan ve diğer kitaplarından da söz ediyor.

Cinayet Masası

1926 yılının Aralık ayında 11 gün boyunca ortadan kaybolmuştu. O sürede ne yaşamıştı?
Polisiye kraliçesi Agatha Christie bu kez bir kitabın kahramanı...
Sevin Okyay, Andrew Wilson'ın "Cinayet Ustası" adlı kitabını anlatıyor

Cinayet Masası

"İlk göz ağrım, ilk korkum, ilk acemiliğim..."
Sevin Okyay, Ahmet Ümit'in 25 yıl önce yazdığı "Sis ve Gece"yi anlatıyor.

Cinayet Masası

🔎Kurbanların yanında şiirler bulunur. Bir filozofun şiirleri...

Sevin Okyay bu hafta Çağatay Yaşmut’tan Başkomiser Galip’in yeni macerası “Felsefe Cinayetleri”ni seçti. Yeni başlayanlar için yazarı ve kahramanı da tanıtıyor.

Cinayet Masası

Önce intihar, ardından korkunç bir intikam cinayeti...

Bir Kurt Wallander macerası.

Sevin Okyay, İsveçli yazar Henning Mankell'in yeni kitabı "Yanlış Yol"u anlatıyor.

Cinayet Masası

Agatha Christie'nin "Zarif Bir Cinayet Gecesi" Sevin Okyay ile Cinayet Masası'nda.

Cinayet Masası

"Hem heyecana kapılacak, hem de güleceksiniz..."

#CinayetMasası'nda bugün, Dorothy L. Sayers'ın "Bu Kimin Cesedi" adlı kitabı var. Kitabı dilimize Sevin Okyay çevirdi.

Cinayet Masası

Tarihçi ve yazar Ellis Peters'ın 'fevkalade inandırıcı'  kitabı "Fazladan Bir Ceset"i Sevin Okyay'dan dinleyin.

Cinayet Masası

Cinayet Masası'nda bugün Osmanlı polisiyesi var.
Sevin Okyay, Mehmet Rauf'u ve onun Define ve Kan Damlası adlı novellalarını anlatıyor.

Cinayet Masası

Bir İskandinav polisiyesi...
"En usta polisiye yazarlarından" Henning Mankell, 'Gülümseyen Adam' adlı kitabıyla Cinayet Masası'nda...



Cinayet Masası

"Sofistike bir polisiye"
Cenk Çalışır'ın 'Çıkmaz Sokak Çocukları' adlı son romanı CinayetMasası'nda!


Cinayet Masası

Sevin Okyay’ın Cinayet Masası için seçtiği roman Suphi Varım’dan Dedektif Sokratis dizisinin 8. kitabı “Sokratis ve Sisteki Gölgeler”.

Cinayet Masası

Capote; "Modern şeytanlığın, gizem dolu, dahice öyküsü..."
Sevin Okyay bir korku klasiği olan, Ira Levin'nin Rosemary'nin Bebeği adlı kitabını tanıtıyor.



Cinayet Masası

Enteresan bir soygun ve bir mağarada birbirine sarılmış halde bulunan iki ceset... Sevin Okyay, komiser Montalbano serisinin 2. kitabı "Terrakotta Köpek"i tanıtıyor. Bu polisiye romanda harikulade deniz mahsulleri tarifleri de var.

Cinayet Masası

Irkçılık, vahşi bir cinayet ve büyük sır perdesi...
Gerilim dolu bir hikaye daha... Henning Mankell'in Beyaz Aslan adlı kitabı Cinayet Masası'nda...

Cinayet Masası

Sevin Okyay, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın, meselesi 'hayat nedir' olan kitabı "Dirilen İskelet"i tanıtıyor. Türk romanının kurucu yazarlarından Gürpınar'ın polisiye ve fantastik öğelerle bezeli trajikomik aşk hikayesi Cinayet Masası'nda.



Cinayet Masası

Şair Richard Cadogan tatil için gittiği Oxford’a gece geç saatte vardığında kendini karmaşık olayların içinde bulur. Kapısı açık oyuncak dükkânına girdiğinde yaşlı bir kadının cesediyle karşılaşır. Henüz cesedi inceleyemeden başına aldığı darbeyle bilincini kaybeder, kendine geldiğinde polise tüm detayları anlatır ancak ortada ne oyuncak dükkanı vardır ne de ceset. Peki imkansız gözüken bu cinayeti kim çözer? Usta polisiye yazarı Edmund Crispin’in klasikleşmiş dedektifi Gervase Fen’in en ünlü macerası olan “Kaybolan Oyuncak Dükkânı” Sevin Okyay'ın anlatımıyla NTVRadyo'da.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu hafta çevirisini yaptığı bir kitabı tanıtıyor; Edith Pargeter'den, Marazi Bir Kemik Merakı... Bu Ortaçağ polisiyesini keyifle dinleyeceksiniz.

Cinayet Masası

Cinayet Masası'nda bu hafta Agatha Christie'nin On Kişiydiler kitabı var.
Kitabın yayıncısı, daha önceleri “On Küçük Zenci” adıyla yayımlanan bu romanı, kırıcı dilinden arındırarak "On Kişiydiler" adıyla okura sunmayı uygun buldu. Kitap ilk kez 1939'da çıktı, çeşitli isimler ile defalarca basıldı, bugüne kadar 100 milyon adet sattı. Sevin Okyay, Agatha Christie ve On Kişiydiler kitabını anlatıyor, herkese iyi dinlemeler.

Cinayet Masası

"Uyuşturucu satılan sokakta sorunlu bir genç öldürülmüştür. Harry Bosh ile Renée Ballard güçlerini yeniden birleştirir."
Sevin Okyay, dünyanın en önemli polisiye yazarlarından Michael Connelly'nin "Yangın Gecesi" adlı kitabını tanıtıyor.


Cinayet Masası


Cinayet Masası

Psikolojik gerilim romanlarının en öncü yazarlarından biri olan Patricia Highsmith 100 yaşında! Sevin Okyay Cinayet Masası'nda Yetenekli Bay Ripley serisini anlatıyor..

Cinayet Masası

Tuna Kiremitçi'nin ilk polisiye romanı Mezun Cinayetleri ve vahşi cinayetleri aklı, tecrübesi, sakinliğiyle çözen Başkomiser Perihan Uygur Cinaye tMasası'nda. Sevin Okyay anlatıyor...

Cinayet Masası

Yazar, karakteri bir parodi olarak tasarlar ama bir süre sonra ciddi hikayeler ortaya çıkmaya başlar... Beş “Hoirot” hikayesinden oluşan “Katil Kim?” polisiyesi. Gencoy Sümer’in “Bir Ölüm Kalım Meselesi” kitabı, Sevin Okyay anlatımıyla Cinayet Masası’nda

Cinayet Masası

Cinayet Masası’nda bu hafta, ünlü ruh bilimci Sigmund Freud, varlıklı bir ailenin davetlisi olarak Amerika’ya geliyor ve son derece güç bir kayıp vakasını çözmeye koyulunca polisiye bir vakaya karışıyor; Xavier Maumejean ‘dan “Sahte Yüzler Topluluğu” Sevin Okyay anlatımıyla herkese iyi dinlemeler

Cinayet Masası

Cinayet Masası’nın bu bölümünde, buraya ulaşmak için alışılmadık bir yol izlemiş Amerika’nın önde gelen polisiye kurgu yazarlarından Tess Gerritsen var. Tıp fakültesinden doktora derecesi aldıktan sonra, doğum izninde polisiye yazmaya başladı ve New York Times’ın çok satanlar listesinin kıdemlilerinden oldu. Rizzoli and Isles adıyla televizyon dizisi de çekilen Aşk Ölümden Uyanıştır isimli kitabı, Cinayet Masası’nda Sevin Okyay’dan dinleyin.

Cinayet Masası

🕵️‍♀️ Bir toplantı esnasında ışıklar kesildiği bir anda sekreter öldürülür, katili bulması için özel dedektif Pepe Carvalho görevlendirilir 🕵️‍♂️ 🧐 Montalban'ın "Merkez Komitesinde Cinayet" kitabı Sevin Okyay anlatımıyla Cinayet Masası'nda.

Cinayet Masası

Issızlığın ortasında yan yana iki çift ve iki ev... Bir "yabancı"nın izini sürüp nerelere ulaşılabilirsiniz? Sevin Okyay Cinayet Masası'nın bu bölümünde romanları 45 dile çevrilmiş ödüllü yazar Henning Mankell'in İskandinav polisiyesi "Karanlık Yüz"ü anlatıyor.

Cinayet Masası

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde bırakılan ayak izleri, casus romanlarının başyapıtına dönüşüyor. Charles Latimer’in Albay Hakkı’yla tanışmasıyla açılan Dimitrios'un Maskesi, İzmir'de İstiklal Savaşı sırasında başlar ve daha sonra 2. Dünya Savaşı öncesi Avrupa'nın durumunu ortaya koyacak şekilde ülkeler arası gezinir. Eric Ambler’ın başyapıtı, vatansız kalan ve bir suçluya dönüşen kahramanın hikayesini Sevin Okyay'dan dinleyin. Kapak: The Mask Of Dimitrius (1944)

Cinayet Masası

Rochefort’ta doğan Boileau ve Narcejac 1948 yılında tanışır ve “farklı bir şeyler yazmak” için bir araya gelirler. Her iki yazarın da başarılı bireysel kariyerleri olsa da bu birliktelik polisiye türünü derinden etkiler ve birçok televizyon, sinema uyarlamaları yapılan eserleriyle gizem romanının ustaları olarak tarihe geçerler. Sevin Okyay Cinayet Masası'nda, farklı ruhlara sahip üç adet Boileau ve Narcejac kitabından söz ediyor. Şeytanca - Artık Orada Olmayan Kadın Vertigo - Ölüler Arasında ​​​​​​​Dişi Kurtlar Yazarlarının yarattığı etkiler göz önüne alındığında hem edebi hem de sinemasal yankılarıyla Hitchcock, Chechik içeren bu bölüm bir de hatırlatmada bulunuyor; İKSV Film Festivali bu yıl ölümünün 40. yıldönümünde Alfred Hitchcock’u "renkli" anıyor. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Polisiyeyi gotik bir atmosferle kurgulayan, Agatha Christie'nin "en iyilerden biri" notunu düştüğü Gaston Leroux'un başyapıtlarından Siyahlı Kadının Parfümü, Sevin Okyay ile Cinayet Masası'nda.

Cinayet Masası

Başı sonu karla kaplı bir polisiye, Kara İzlanda kar serisinin ilk kitabı. “Agatha Christie tarzındaki gizeme modern bir İzlanda dokunuşu. Kitap slalomu aratmayan keskin dönüşlerle dolu.” Kalın tabakanın üzerine yağmaya devam eden kar, soğuk, karanlık ve tecrit edilmişlik duygusu. Tüm bunlar bir araya geldiğinde mekan da bir polisiye klasiği olarak ana karakter haline gelmiş. Blackwell’s tarafından tüm zamanların en iyi 100 polisiye romanından biri seçilen Kar Körlüğü’nün yazarı Ragnar Jónasson. Sevin Okyay, Cinayet Masası'nda anlatıyor. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Sevin Okyay anlatıyor; İtalyan polisiyesinin ustası Andrea Camilleri ile bütünleşmiş, tüm dünyada tanınan bir komiser, Salvo Montalbano. Serinin ilk kitabı; suyun şekli. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Hercule Poirot 100 yaşında... Belçikalı, kendini beğenmiş dedektif, ilk kez 1921'de okur karşısına çıktı meslek hayatına bir polis olarak başladı. Poirot, 20 yıl önce Cinayet Masası'nın ilk konuğuydu. Agatha Christie onu yaratırken neler düşünmüştü? Hepsi, Cinayet Masası'nda. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

"İstanbul'dan Gelmeyen Mektup" ile tanıdığımız Gökhan Tosun'un, Sherlock Holmes ile İstanbul'u tekrar bir araya getirip şehrimizi ziyaret ettiği, "İstanbul'da Akşam Yemeği" kitabını Sevin Okyay anlatıyor. "Ve Holmes, doktorumuza hayretle soruyor: “Gerçekten anlamıyorum, siz zekâ dışında neyi çekici buluyorsunuz?”

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün İsveçli Maj Sjöwall, Per Wahlöö çiftinin Martin Beck Serisi'nden 9. kitabı seçti: Polis Katili. Yazarlar, 10 kitaplık diziye 'proje' diyor. Çünkü bu “proje” ile İsveç'in sanıldığı kadar demokratik olmadığını, işlerin yolunda gitmediğini herkese duyurmayı amaçladıklarını söylüyorlar.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün gerilim ustası Alfred Hitchcock hakkındaki iki belgeseli anlatıyor: Psycho filmi hakkındaki "78/52" ile 2015 yapımı "Hitchcock ve Truffaut". Hitchcock'un üslubu, Psycho'nun efsanevi duş sahnesinin dünya sinemasında yarattığı etki, kendisi için yazdığı roller, hiç Oscar almayışı ama şövalye unvanı verilmesi… İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün polisiye romanın öncülerinden Daphne Du Maurier'in “Rebecca” adlı romanını seçti. 1938’de “en iyi kurgu ödülü” alan roman Hitchcock'un ilk filmi oldu ve “en iyi film oscar'ı” aldı.

Cinayet Masası

NTVRadyo klasiklerinden Sevin Okyay’la Cinayet Masası başlıyor. Sevin Okyay bugünkü program için bir Osmanlı polisiyesi seçti. Eşrefzade İdris Bey’in maceraları: “Divina’nın Bileziği”

Cinayet Masası

Almanca’ya çevrilmemiş Türkçe polisiye romanlar Alman okurlarla, Türkçe’ye çevrilmemiş Almanca polisiye romanlar Türk okurlarla tanışıyor. Projeyi hazırlayanlardan Sevin Okyay ayrıntıları anlattı. İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay'ın Cinayet Masası dinleyicileri için bu hafta seçtiği polisiye roman, bir ilk roman. Nihal Orhan'ın ilk romanı "Çaylak". İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün casusluk romanlarının ustası John Le Carré'nin “Soğuktan Gelen Casus” adlı kitabını seçti. O, M15’te çalışan gerçek bir casus, takma isimle yazmaya başlamış, romanları öyle beğenilmiş ki, casusluğu bırakıp yazarlığa geçmiş. Sevin Okyay’la Cinayet Masası’nda yazarı tanıyın, romanı hakkında bilgi sahibi olun. İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugünkü program için JK Rowling’in Harry Potter’ın etkisinden kurtulmak için “Robert Galbraith” adıyla yazdığı romanlardan birini “Ölümcül Beyaz”ı seçti. İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün İsveçli yazarlar Maj Sjöwall ve Per Wahlöö’'nin "Kilitli Oda" adlı romanını seçti. Karı-koca yazarların 1960 ve 70’lerde yazdığı on kitaptan oluşan bir Martin Beck efsanesi.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu hafta Suat Duman'ın uzun soluklu yeni polisiye serisi “1918”in ilk iki kitabıyla yayında: “Kalbim, Kimsesiz Yurdum” ve “Ah Dehşet, Dehşet Dehşet!” Kitapların içeriği ve yazarıyla ilgili bilgi veriyor, yorum yapıyor. İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün yine Agatha Christie romanlarıyla yayında. Agatha’nın Hercul Poiret’yu dünyaya tanıtan ilk romanı Styles’teki Esrarengiz Vaka. Çünkü romanın yayınlanmasının 100’üncü yıldönümü. İkinci bölümde ise defalarca sinemaya uyarlanan yine bir Agatha Christie romanı Nil’de Ölüm’den (Nil Cinayeti) ve defalarca beyaz perdeye uyarlanan filmlerden bahsediyor. İyi dinlemeler

Cinayet Masası

Sevin Okyay NTVRadyo'daki polisiye roman programı Cinayet Masası'nda bugün Michael Connelly'nin yeni baskısıyla raflarda yerini alan Gece Vardiyası adlı romanını seçti. Kahramanımız kadın dedektif. Renée Ballard, amirinin cinsel tacizine uğramasına rağmen, yine de cezalandırılan taraf olur ve gece vardiyasıyla görevlendirilir... Sevin Okyay hem yazar, hem bugüne kadar kahramanı olan dedektiften 30 yıl sonra yarattığı kadın dedektif hakkında bilgi veriyor ve her zaman olduğu gibi kitaptan seçtiği bir bölümü okutuyor. Tabii müzik de var. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bugün Ayşe Erbulak'ın 7. polisiye romanı "Cinayet A.Ş."yi seçti. Romanı, yazarını anlatıyor, kitaptan seçtiği bir bölümü okutuyor ve tabii müzik. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu hafta yerli bir polisiye romanla yayında. Yaprak Öz'ün "Villa Şakayık" adlı romanı, kahramanı Yıldız Alatan. "Ferahnaz'ın Çiçeği"nden sonra ikinci Yıldız Alatan macerası. Dedektif Patrik, uzun bir aradan sonra işyerine dönmüştür. Eşi Erica aileye yeni katılan ikiz bebekleriyle meşgulken, kasaba bir cinayet haberiyle çalkalanır. Erica’nın liseden sınıf arkadaşı Mats Sverin, evinde ölü bulunmuştur. Patrik vakayı araştırmaya başlar.  Sevin Okyay kitaptan bir bölüm okutuyor, romana ve yazarına ilişkin yorumlar yapıyor.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu hafta yabancı bir polisiye romanla yayında. Dedektif Patrik, uzun bir aradan sonra işyerine dönmüştür. Eşi Erica aileye yeni katılan ikiz bebekleriyle meşgulken, kasaba bir cinayet haberiyle çalkalanır. Erica’nın liseden sınıf arkadaşı Mats Sverin, evinde ölü bulunmuştur. Patrik vakayı araştırmaya başlar.  Sevin Okyay kitaptan bir bölüm okutuyor, romana ve yazarına ilişkin yorumlar yapıyor.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu hafta Çözümleme Kulubü'ne ait bir dedektif romanını seçti: Whyn Nehri Cinayeti. Romanın yazarları; Agatha Christie, Dorothy L. Sayers, Clemence Dane, Henry Wade, John Rhode, Milward Kennedy, Ronald A. Knox, Edgar Jepson, Anthony Berkeley, Gilbert K.Chesterton, Victor L.Whitechurch, Freeman Wills Crofts, George D.H.  Sevin Okyay kitaptan bir bölüm okutuyor, romana ilişkin yorum yapıyor ve yazarları hakkında bilgi veriyor. (NTVRadyo'da yayın tarihi: 20 Eylül 2020)

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu hafta polisiye edebiyatın usta yazarı Suphi Varım'ın, Detektif Sokratis Polisiyeleri'nin yedinci kitabını "Sokratis ve Yatır"ı tanıtıyor, anlatıyor. Hem Suphi Varım hakkında bilgi veriyor, hem kitaba ilişkin yorum yapıyor.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu bölümde Fransız gazeteci ve yazar Gaston Leroux'ün kurgusal gizem romanı Sarı Odanın Esrarı'nı tanıtıyor; yazar ve kitabı hakkında bilgi veriyor, yorum yapıyor. Ve her hafta olduğu gibi, kitaptan bir bölüm okutuyor. İyi dinlemeler.

Cinayet Masası

Sevin Okyay bu bölümde Ercan Akbay'ın "Yağmurdan Önce" adlı romanını seçti. Tilki Tilki Saat Kaç'tan Yağmurdan Önce'ye, Ercan Akbay'ın diğer romanlarından karakterlere hem bilgi veriyor, romandan bir bölüm okutuyor, hem de yazarını tanıtıyor. İyi dinlemeler

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası

Sevin Okyay’ın hazırlayıp sunduğu Cinayet Masası, sadece “Katil kim?” sorusu üzerine odaklanan kitapları değil, casusluk romanları, tarihsel ve dinsel gerilimler, fantezi ve korkuya kaçan esrarları da içine alıyor. Belki de bu sayede, Cinayet Masası 15 yıldır yayınlanıyor. Programda her hafta bir kitap tanıtılıyor, ya da bir yazar bütün kitapları ve özellikleriyle ele alınıyor. Bazen de polisiye türünün çeşitli bölümlerine ilişkin örnekler sunuluyor; kadın detektifler, caz seven polisler, kentler ve detektifler bağlamında cinayetler, cinayet romanı türleri. Zaman zaman programın Erol Üyepazarcı, Ahmet Ümit, Esmahan Aykol gibi konukları da oluyor. Her hafta konuyla ilgili kitap ya da kitaplardan üç bölüm okunuyor.

Cinayet Masası

Sevin Okyay’ın hazırlayıp sunduğu Cinayet Masası, sadece “Katil kim?” sorusu üzerine odaklanan kitapları değil, casusluk romanları, tarihsel ve dinsel gerilimler, fantezi ve korkuya kaçan esrarları da içine alıyor. Belki de bu sayede, Cinayet Masası 15 yıldır yayınlanıyor. Programda her hafta bir kitap tanıtılıyor, ya da bir yazar bütün kitapları ve özellikleriyle ele alınıyor. Bazen de polisiye türünün çeşitli bölümlerine ilişkin örnekler sunuluyor; kadın detektifler, caz seven polisler, kentler ve detektifler bağlamında cinayetler, cinayet romanı türleri. Zaman zaman programın Erol Üyepazarcı, Ahmet Ümit, Esmahan Aykol gibi konukları da oluyor. Her hafta konuyla ilgili kitap ya da kitaplardan üç bölüm okunuyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası

Sevin Okyay’ın hazırlayıp sunduğu Cinayet Masası, sadece “Katil kim?” sorusu üzerine odaklanan kitapları değil, casusluk romanları, tarihsel ve dinsel gerilimler, fantezi ve korkuya kaçan esrarları da içine alıyor. Belki de bu sayede, Cinayet Masası 15 yıldır yayınlanıyor. Programda her hafta bir kitap tanıtılıyor, ya da bir yazar bütün kitapları ve özellikleriyle ele alınıyor. Bazen de polisiye türünün çeşitli bölümlerine ilişkin örnekler sunuluyor; kadın detektifler, caz seven polisler, kentler ve detektifler bağlamında cinayetler, cinayet romanı türleri. Zaman zaman programın Erol Üyepazarcı, Ahmet Ümit, Esmahan Aykol gibi konukları da oluyor. Her hafta konuyla ilgili kitap ya da kitaplardan üç bölüm okunuyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası
Sevin Okyay her hafta bir polisiye romanı alıyor; neden o romanı seçtiğini, konusunu, yapılmışsa filmini, polisiye roman dünyasındaki yerini, yazarını, yazarın diğer romanlarını anlatıyor;  dinleyiciyi bir dedektif gibi yönlendiriyor. Bazen de kadın dedektifler, caz seven polisler, kentler ve dedektifler gibi bağlamlarda polisiye romanları seçip, özel programlar yapıyor.

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Sevin Okyay, Radyo Tiyatrosu'nda "Sultanı Öldürmek"in başlaması nedeniyle, yazarı Ahmet Ümit'le konuşuyor

Cinayet Masası

Sevin Okyay, Radyo Tiyatrosu'nda "Sultanı Öldürmek"in başlaması nedeniyle, yazarı Ahmet Ümit'le konuşuyor

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası

Cinayet Masası