Jump to content

"Önce Hayal" Masalı

Judith'in kızı Mira'ya 1. yaş günü hediyesi

Play
14 min / Published

"Büyüklere masallar" yazan ve anlatan Judith Liberman ilk kez çocuklar için masal kitabı yazdı. "Önce Hayal" adlı masal kitabı, kitapçılarda. Judith Liberman bu kitabı kızı Mira'ya 1. yaş günü hediyesi olarak yazdı. Bu bölümü kızı Mira'yla birlikte stüdyoya girerek kaydetti.

Masalın şarkılarına müziğiyle Özge Berberoğlu eşlik ediyor.

  • masal
  • masalbuya
  • judithliberman
  • büyüklere masallar
  • çocukkitapları
  • masallarıngücü
  • masalanlatmak
  • masalkitapları
  • öncehayal
  • Mira1Yaşında
Show notes

Judith Liberman, Fransa’da masallarla büyüdü, “anlatma sanatı” eğitimi aldı. Paris ve New York’tan sonra Türkiye’de küçüklere ve büyüklere masallar anlatıyor, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, UNESCO, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarıyla “masal” üzerine projeler yürütüyor.

NTVRadyo’daki "Masal Bu Ya" programına 2015 yılında başladı. Anadolu’dan ve dünyanın dört bir yanından farklı versiyonlarına, mesajlarına dikkat çekerek büyüklere masal anlatıyor, ayrıca konuklarıyla ilham üzerine, masalların gücü üzerine konuşuyor. Bazen gündemdeki konular da Masal Bu Ya'nın gündemine giriyor.

Judith Liberman büyükler için “Masal Terapi” ve “Masallarla Yola Çık” kitaplarından sonra, çocuklar için ilk masal kitabını da kızı Mira’ya birinci yaş günü hediyesi olarak yazdı: Önce hayal.

Masal Bu Ya
A podcast by NTVRadyo
Judith Liberman’dan büyüklere masallar
×

Important Information

By using this website, you accept the use of cookies in accordance with our Privacy Policy.