Jump to content
Històries de la Vall

Històries de la Vall

El podcast de la Vall del Madriu-Perafita-Claror

A 3 hores de Barcelona i de Toulouse es troba, al sud-est del Principat d'Andorra, la Vall del Madriu-Perafita-Claror, un espai natural declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
A aquest podcast podreu trobar tota la informació necessària per visitar-lo, descobrir els seus secrets millor guardats i fer excursions amb diferents nivells d'exigència, fins i tot dormint a un refugi. Així mateix també podreu conèixer en profunditat tot el que la vall té per oferir-vos, des del punt paisatgístic, de biodiversitat i de cultura.
Benvinguts a la Vall del Madriu-Perafita-Claror: benvinguts a "Històries de la Vall"

Season 1
Dormir a un refugi
Dormir a un refugi, una de les experiències més maques del món de la muntanya també té els seus secrets. Aprèn amb dos professionals tots els tips.
Season 1, episode 4
30 min /
Descobrir la biodiversitat
Arbres, animals, insectes... tota la natura que ens espera a la vall, explicat per la Clara Pladevall, investigadora d'Andorra Recerca + Innovació
Season 1, episode 3
26 min /
Poca dificultat, grans escenaris
La Vall del Madriu ofereix algunes excursions vibrants i inoblidables amb relativament poca dificultat, apta per tots els públics.
Season 1, episode 2
24 min /
El secret millor guardat d'Andorra
Susanna Simon, directora de la Vall, ens resumeix en un quart d'hora tot el que podem trobar a la vall: el patrimoni, els camins, els espais de lleure...
Season 1, episode 1
16 min /
×

Important Information

By using this website, you accept the use of cookies in accordance with our Privacy Policy.