Jump to content

Aftercup Podcast

Member
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Ebben a részben a pénzről, saját és környezetünk pénzügyi helyzetéről beszélgettünk de kitárgyaltuk például azt is, hogy mit jelent számunkra a zsebpénz vagy mire van hatással a növekvő infláció. Komolyabb téma de a változatlanul laza hangvétel garantált.
 2. Ebben az epizódunkban a robotokról beszélgettünk és arról is kifejtettük a véleményünket, hogy milyen jövő elé nézhetünk, ha a mesterséges intelligencia és a robotika ilyen mértékben fejlődik.
 3. Ezen a héten covidos élményeinkről meséltünk nektek és kifejtettük a véleményünket az elmúlt időszak fontosabb eseményeivel kapcsolatban is.
 4. Beszélgetések független témákról az Aftercuptól úgy, ahogy eddig még soha | Instagram: @aftercup.athome
 5. Hosszú leállás után ismét itt az Aftercup Podcast! Ebben a részben megtudhatjátok, mi miatt álltunk le és hogyan folytatjuk tovább, emellett a földönkívüli életről való elképzelésünkkel kapcsolatban folytattunk némi teljesen laikus eszmecserét.
 6. Hallgass bele podcast műsorunk hetedik részének legjobb pillanataiba és tudj meg többet a következő epizódokról a highlights elején lévő néhány perces tájékoztatóból. Ha van időd, nyugodtan hallgasd vissza a korábbi adásainkat is!
 7. Mi miatt veszekednek leggyakrabban az emberek szerintünk? Mi lehet a megoldás? Mi is szoktunk veszekedni? Mai adásunkban ezekre a kérdésekre adtunk választ.
 8. A mai adásban rettegjünk együtt Halloween alkalmából. Lefekvés előtt nem ajánlott meghallgatni. 🦇🎃💀
 9. Sziasztok! Mai epizódunkban tabuk és kötöttségek nélkül beszélgettünk a káros és a pozitív függőségekről illetve szenvedélyekről. Reméljük, hogy hasznosnak és érdekesnek találjátok.
 10. A mai epizódban kicsit részletesebben beszélgettünk arról, hogy hogyan is készítünk el egy podcast adást. Reméljük tetszik nektek eheti adásunk is, legyen szép napotok!
 11. Sziasztok! A mai adás egy chillesebb, lazább hangvételű epizód. Reméljük, hogy ti is velünk együtt gondolkodtok el az élet "fontos" kérdésein. :D
 12. Sziasztok! Köszönjük, hogy újra itt vagytok! Hallgassátok meg legújabb adásunkat, ahol a zenéről és az ahhoz kapcsolódó témákról beszélgettünk. Kövessetek minket Instagramon (aftercup.podcast) és Twitteren (aftercuppodcast) is!
 13. Üdvözlünk titeket az új Podcast oldalunkon! Köszönjük, hogy itt vagytok és hallgattok minket! Kövessétek az Aftercup Podcast instagram oldalát: @aftercup.podcast
×

Important Information

By using this website, you accept the use of cookies in accordance with our Privacy Policy.